Soms heb je een steuntje nodig om naar een mooie toekomst te kunnen kijken.
 

friends-1015312

Als je geen dak meer boven je hoofd hebt, dan begint het met de aanmelding bij de Brede Centrale Toegang, daarna moeten er een hoop zaken geregeld worden. Het krijgen van een briefadres, het regelen van een vorm van inkomen. Voel je je fysiek en/of psychisch gezond? Of moet je naar de huisarts.

Hoe zit het eigenlijk met je financiën? Veel mensen zijn om economische redenen dakloos geworden en hebben daardoor ook mentaal een klap gekregen. Schaamte is er ook vaak voor familie, kennissen of gewoon degene die je tegenover je hebt.
Misschien niet bij jou, maar dan zal je echt een uitzondering zijn.

Als het goed is krijg je heel snel een trajectbegeleider en een persoonlijk begeleider. De trajectbeleider is er voor de grote lijnen, hij of zij bepalen samen met jou de weg die er bewandeld moet worden om maximaal te herstellen. De persoonlijk begeleider zal je helpen om de dagelijks afgesproken doelen te behalen. Betekent dat de persoonlijk begeleider je kan helpen met jouw administratie of bezoek aan de huisarts etc..

Wat hier boven staat is hoe het zou kunnen gaan, helaas zijn we niet allemaal hetzelfde en is niet elke weg naar herstel voor iedereen gelijk. Betekent dat je gewoon vast kan lopen en dat kan al bij het aanvragen van een briefadres gebeuren.

Maar wees gerust, wij zijn er voor je. Wij kennen de meeste wegen al en ondersteunen je graag naar de juiste weg.
En ook dan zullen we, als je dat wilt, een vinger aan de pols houden.